Mitt Sverige

de första dagarna här hemma kändes lite si sådär och jag längtade lite tillbaka till Paris. Men nu känns det så otroligt skönt att vara hemma i Karlshamn en stund. Framför allt att träffa mina fina vänner som jag har saknat.
I helgen var det lite grillning och husesyn hon en fin vän och såklart kunde jag inte hålla mig borta från &vin där det var livemusik med solen som gick ner över havet.
Det har även blivit en tur ute på landet i mina föräldrars stuga och nu har festivalen börjat i stan.
Igår låg jag och fina Anna vid sjön hela dagen och kvällen spenderades i öltält. Svensk sommar är så otroligt fint och man uppskattar det så mycket mer när man annars befinner sig så lång bort från havet.
Ikväll kommer min Oscar hem från sin fiskeresa i norr. för att ha varit borta från varandra så mycket innan jag flyttade ner till honom i Paris är det kanske lite konstigt att jag har saknat honom så mycket.


Iaf, nu står lillebror och har agerat bartender och en kall god champagnedrink står och väntar att avnjutas i solen.

Le semaine

Det var fina dagar i Paris innan jag åkte hem.

semester

Helgen och de senaste dagarna har varit helt fantastiska och jag har nog fallit för staden ännu en gång. 
Det är riktig sommar här nere och staden gör sig så mycket bättre.
Det har blivit bland annat utgång och väldingt mycket parkhäng. Så skönt när Caroline är nere också. Det känns nästan som jag också är här på semester då. 
På kvällarna har solnedgångarna varit så oroligt fina och det har varit riktigt varmt på kvällarna.
I lördags när vi gick över en bro vid seine hade de en photoshoot för ett modemagasin och det såg helt magiskt ut med den vackra modellen och solnedgången i bakgrunden. får se om man får se bilden senare kanske. 
 
Nu sitter jag & oscar och väntar på att åka till Charles de Gaulle för att flyga hem till Sverige i några dagar. Han ska upp och fiska i Jämtland & sen Lappland och jag stannar hemma i Karlshamn hos vänner&familj. 
Den är med en aning vemod måste jag säga. jag känner just nu inte alls för att åka härifrån. det kommer självklart bli riktigt kul att komma hem och träffa alla men det kunde vänta lite bara.
 

Uppdate

Vi har åter igen fått sällskap av Thomas & Felix som var påväg hem från sin eurotrip, i måndags hade vi lite depåstopp hemma hos oss innan det blev Suchi på vanliga stället och utgång. 
 Istället för Champage och Reims hamnade vi här
 
 
Förlåt för dålig uppdate. Jag har semester (eller frivillig arbetslöshet) och dagarna är fullspäckade. Det blev iaf ingen tur till Champagne i tisdags då alla tidiga tåg var fullbokade och vissa var ute hela natten. Vi begav oss därför en bit söder om Paris till Fonteinebleau, vilket visade sig vara ett toppenval. Det var så otroligt skönt att komma bort från all storstadsstress, äntligen lite lugn, natur och allt därtill. Vi hade bland annat lite picknick bakom Fointainebleaus slott med charketuri, ost mousserande osv. Vi rodde även runt i lilla sjön med en båt och låg och guppade precis som hemma. Att Caroline äntligen är i Paris gjorde det ännu bättre då vår trio blivit komplett med fyra. en toppendag helt enkelt. 
 
 
Idag har solen stekt på och jag har legat i parken vid Place de la Concorde halva dagen. Att sola, lyssna på musik och ha gräset mellan tårna är ingen vardagsmat när man bor i en storstad. Annars ska jag och Carro strax laga mat o fixa till oss för kvällen. 
 
 
 
 
 
Min finaste Oscar på en riktigt mysig restaurang i Fontainebleau
 
 
 
Även om vi i stort sett var själva överallt kom det en liten klychig häst&vagn förbi framför slottet
 
 

J'aime ma vie

 
 
Beslutet att följa med och kolla på Bruce Springsteen var helt rätt.
Även om jag bara hade hört de mest kända låtarna så var det en bra show och de nästan 4h han spelade gick så otroligt fort. Och nu har jag även ändrat uppfattning och tycker han trotts allt att han är bra då jag går och nynnar hans låtar hela tiden. På tal om konserter skickade en vän igår och frågade om jag vill med och kolla på Gyllene Tider. De spelar i Ronneby Brunn när jag är hemma i Sverige och det känns som förutbestämt att jag ska dit då det är rätt nära attt ta sig. Vi har ändå suttit här nere och pratat om hur synd det är att man missar dem eftersom vi befinner oss här i Frankrike. Så mina tio dagar hemma kommer nog bli super, först gyllene tider och sen två dagar efter böjar festivalen i stan :) 
 
Just nu sitter jag hemma och vilar upp mig lite, oscar och grabbarna är kvar på stan och dricker öl vid varje turistatraktion, själv kände jag att jag kunde skippa den sista biten. Tror de kommer hit strax sen får vi se vart det bär av för middag. Thomas & Felix stannar till onsdag men då vi ska till Reims imorgon med Tobias&Caroline så blir det en heldag med dem idag istället.
 
Det ska bli riktigt skönt att komma utanför Paris lite. en liten tågresa iväg så hamnar vi alltså i Champagne. Troligvis blir det lite vinprovningar och vi får se om vi drar och kollar in Möet et Chandons källare om vi hittar dit, det hade varit lite kul. Vi ska iaf ta oss ut och se lite nya vyer, och dricka champagne i Champagne ;) 
 
Jag är dock döförkyld och har knappt någon smak kvar men fuck that :D 
 
 
RSS 2.0